Οι «Ερυθρόλευκοι» διατήρηθηκαν στην πρώτη θέση με 69 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ έφτασε τους 41 βαθμούς.
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0, με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν με πολλές σημαντικές απουσίες στη Θεσσαλονίκη και να καταφέρνουν να πάρουν έναν βαθμό… χρυσάφι που τους κρατάει κοντά στην ΑΕΚ για τη μάχη της τετράδας.
Ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση με 46 βαθμούς, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ακολουθεί με 44 βαθμούς.
Τέλος, στο μεγάλο ντέρμπι των Δικεφάλων, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ χάρη σε γκολ του Τσόλακ στο 50′ και μείωσε τη διαφορά του στους 10 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Από την άλλη, η Ένωση έμεινε στην 3η θέση με 47 βαθμούς και νιώθει… καυτή την ανάσα τόσο του Άρη (46 β.), όσο και του Παναθηναϊκού (44 β.).
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.