Τραγωδία τα ξημερώματα στην Κρήτη με έναν άνδρα να βρίσκει τραγικό και ακαριαίο θάνατο.
Όλα έγιναν στις 2 τα ξημερώματα όταν ένας ασθενής που νοσηλευόταν στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου σε κατάσταση σύγχυσης και βούτηξε στο κενό.
Ο θάνατος του 81χρονου ήταν, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, ekriti.gr, ακαριαίος ενώ όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της συζύγου του.
Η πτώση του ηλικιωμένου από ύψος 12 μέτρων έχει καταγραφεί από την Αστυνομία ως αυτοχειρία και πλέον διερευνώνται οι λόγοι που οδήγησαν τον αυτόχειρα στο απονενοημένο διάβημα.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας