«Καμπάνα» στον ΠΑΟΚ από την UEFA. Όπως ήταν γνωστό, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία κάλεσε σε απολογία τον Δικέφαλο του Βορρά και τελικά τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο, για όλα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ για τη ρεβάνς των μπαράζ του Europa Conference League.
Η UEFA τελικά επέβαλε στον ΠΑΟΚ αρχικά ένα πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ για την είσοδο των φιλάθλων του μετά το τελικό σφύριγμα του παιχνδιού, ενώ θα χρειαστεί να πληρώσει ακόμα 34.750€ για τα καπνογόνα, με το συνολικό ποσό να φτάνει στις 44.750 ευρώ.
Παράλληλα, στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά έχει σημάνει και ένας… συναγερμός, καθώς σε περίπτωση που συμβεί κάτι αντίστοιχο και με τη Γάνδη, δεν αποκλείεται να δει την UEFA να επιβάλλει τιμωρία έδρας ή θύρας.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.