Μπορεί η Σεντ Ετιέν να παλεύει φέτος για την παραμονή της στη Ligue 1, αλλά πάντα τα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι ντέρμπι. Έτσι ήταν και το αποψινό ματς στο «Parc des Princes» όπου οι «στεφανουά» προηγήθηκαν νωρίς, αλλά χάρη σε δύο γκολ του Εμπαπέ (είχε και μία ασίστ) από ισάριθμες ασίστ του Μέσι, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο γύρισε το ματς σε 3-1 και ξέφυγε με 16 βαθμούς από τη δεύτερη Νις.
Η Παρί δεν μπήκε καλά στο ματς, με τη Σεντ Ετιέν να προειδοποιεί στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 16ο λεπτό να σκοράρει μετά από τραγικό λάθος του Ντανίλο και ωραίο πλασέ του Μπουανγκά. Η Παρί ανέβασε στροφές μετά το γκολ που δέχτηκε και έφτασε στην ισοφάριση στο 42′ όταν ο Μέσι έβγαλε μαγική κάθετη στον Εμπαπέ και ο Γάλλος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έκανε το 1-1.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε και η ανατροπή. Ο Μέσι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πέρασε την μπάλα για τον Εμπαπέ κι εκείνος με πλασέ από δεξιά έγραψε το 2-1 στο 48′ φτάνοντας τα 156 γκολ με τη φανέλα της Παρί, όσα έχει και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Πέντε λεπτά μετά ήρθε και το 3-1 με κεφαλιά του Ντανίλο από κοντά, ύστερα από τρομερή σέντρα του Εμπαπέ.
Η Παρί θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ στο τέλος αφού είχε και τρία δοκάρια, αλλά το 3-1 δεν άλλαξε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του Κυριακάτικου (8/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη «μάχη» με τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά και για την τραγωδία της Θύρας 7.
LIVE: Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν για την 21η αγωνιστική της Bundesliga.
Η Άρσεναλ επικράτησε άνετα με 3-0 της Σάντερλαντ, ξέφυγε στο +9 από τη Μάντσεστερ Σίτι (56-47) και περιμένει να δει τι θα γίνει στο ντέρμπι των «πολιτών» με τη Λίβερπουλ – Εύκολα η Τσέλσι την ουραγό Γουλβς (1-3), μεγάλο «διπλό» για την Έβερτον (1-2)