Ένα δικό του, ξεχωριστό μήνυμα προς τον ουκρανικό λαό, που δοκιμάζεται σκληρά μετά την επίθεση της Ρωσίας στο ουκρανικό έδαφος, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media ο Αντρέι Σεφτσένκο, ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ουκρανούς αθλητές όλων των εποχών.
«Πάντα ήμουν περήφανος για το λαό μου και τη χώρα μου. Έχουμε περάσει πολλές δύσκολες στιγμές και τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε διαμορφωθεί ως έθνος. Ένα έθνος ειλικρινών, εργατών και φιλελεύθερων πολιτών. Αυτό είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο. Σήμερα είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Αλλά πρέπει να ενωθούμε! Ενωμένοι θα νικήσουμε!» έγραψε ο άλλοτε μεγάλος άσος της Μίλαν.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.