Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε στο γαλλικό περιοδικό France Football και μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθησή τους πως οι Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα ξεπεράσουν τα επιτεύγματα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.
Πολλοί πιστεύουν πως ο Νορβηγός και ο Γάλλος είναι εκείνοι που θα διαδεχθούν τα επόμενα χρόνια τους κορυφαίους επιθετικούς της τελευταίας δεκαετίας Μέσι και Ρονάλντο. Τόσο ο Χάαλαντ όσο και Εμπαπέ αποτελούν το μήλον της έριδος για όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν να τους αποκτήσουν.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ωστόσο, δεν περιμένει ότι το δίδυμο Εμπαπέ-Χάλαντ θα κυριαρχήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον τρόπο που το έκαναν οι σταρ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Πολωνός επιθετικός υποστήριξε μιλώντας στο France Football ότι δύσκολα κάποιος θα ξεπεράσει το έργο των Ρονάλντο και Μέσι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι:
«Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε για μια στιγμή ότι θα ο Εμπαπέ και ο Χάλαντ θα κυριαρχήσουν στο διεθνές ποδόσφαιρο όπως έκαναν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι τα τελευταία 12 χρόνια. Αυτοί οι δύο έχουν γράψει τόση ιστορία κερδίζοντας όλα τα πιθανά τρόπαια.
Στα επόμενα 10 χρόνια, νομίζω ότι θα υπάρξουν αρκετοί παίκτες που θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για να προκύψει ο καλύτερος στον κόσμο».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....