Ο Μανουέλ Φερνάντες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα επισημοποιηθεί η μεταγραφή του.
Την πρώτη προπόνηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποίησε σήμερα (8/2) ο Μανουέλ Φερνάντες και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».
Νωρίτερα, ο 36χρονος Πορτγάλος χαφ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εν συνεχεία, γνώρισε τους συμπαίκτες και τον προπονητή του, ενώ τα πρώτα δείγματα που άφησε επί χόρτου ήταν θετικά, αφού αν και δεν έχει αγωνιστεί από τις 2 Οκτωβρίου, έβγαλε την προπόνηση σε φουλ ρυθμούς.
Το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις με την τουρκική Καϊσερίσπορ φάνηκε, καθώς ο Φερνάντες βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.