Κόπηκε από την αποστολή της Βραζιλίας επειδή είναι ανεμβολίαστος
O μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα ενισχύση την προσπάθεια της εθνικής Βραζιλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς παραμένει ανεμβολίαστος.
Χωρις τον Ρενάν Λόντι ετοιμάζεται η εθνική Βραζιλίας, για τα δύο παιχνίδια με Εκουαδόρ 27/1 και Παραγουάη 2/2 στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Μουντιάλ.
O 23χρονος αριστερός μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Βραζιλίας, Τίτε και ο λόγος είναι επειδή παραμένει ακόμη ανεμβολίαστος.
«Ο Ρέναν Λόντι έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη Βραζιλιά επειδή είναι ανεμβολίαστος» παραδέχθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σελεσάο, εξηγώντας έτσι τον λόγο της απόφασής του.
Τη φετινή σεζόν ο αμυντικός της Ατλέτικο μετράει συνολικά 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Ροχιμπλάνκος, έχοντας σημειώσει ένα γκολ και τρεις ασίστ.
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Μονακό: «Ηχηρά» ονόματα απειλούν με αποχώρηση
- Serie A: Στο προσκήνιο η επαγγελματική διαιτησία – Πόσα κερδίζουν σήμερα οι ρέφερι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442