Η ΑΕΚ ρίχνει αρκετές ματιές στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς μετά τον Κιθ Λάνγκφορντ εξετάζει και την επιστροφή του Μάρκους Σλότερ.
Ο πρώην παίκτης της «Ένωσης», ο οποίος έχει μακρά εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, αγωνιζόμενος για χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας παίκτης που μπορεί σίγουα να βοηθήσει στην άμυνα.
Ειδικά στο κομμάτι της παρουσίας κάτω από τη ρακέτα είναι εμφανέστατο το τεράτιο κενό που υπάρχει, καθώς το περισσότερο βάρος στο ρόστερ έχει πέσει στα γκαρντ και στα φόργουορντ.
Ο Σλότερ ήταν μάλιστα παρών στον τελευταίο τίτλο της ομάδας του Μάκη Αγγελόπουλου, το Κύπελλο του 2020 με αντίπαλο τον Προμηθέα.
Όσα είπε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΛ Novibet με 1-0. Τι είπε για την αλλαγή του Μορόν, την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ αλλά και τους οπαδούς.
Οδοστρωτήρας ο Δημήτρης Χατσίδης, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, με δυο ασίστ (η μια στον 38χρονο Τάισον που πανηγύρισε με το (γνωστό) μπαστουνάκι). Ο ΠΑΟΚ καθάρισε από το α’ ημίχρονο
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.