«Σαν ομάδα έχουμε τρομερή χημεία, παρ’ όλο που είμαστε μικρές ηλικιακά» ανέφερε η αθλήτρια του Ολυμπιακού για το μυστικό της επιτυχίας κόντρα στην Κίρισι και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Super Cup.
«Ο Ολυμπιακός είναι ένας υπερσύλλογος, αν θα μπορούσα να πω αυτόν τον όρο, που έπιλέγει παίκτριες και παίκτες που μπορούν να φτάσουν στην κορυφή και αυτό είναι κάτι που το δείχνουμε με κάθε επιτυχία μας» συμπλήρωσε η περιφερειακή του Ολυμπιακού.
Παράλληλα, η αθλήτρια των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ακόμα κολυμβητήριο στην περιοχή του Πειραιά και ευχήθηκε να σηκώσουν και άλλα τρόπαια εκεί.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο Κάουνας, αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του Ομέρ Γιουρτσέβεν και δήλωσε αισιόδοξος για την πιθανότατα ο Ματίας Λεσόρ να αγωνιστεί φέτος.
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το Καλλιμάρμαρο και την ανακαίνισή του με χρυσή χορηγία της Capital Maritime & Trading Corp. και του προέδρου της, Ευάγγελου Μαρινάκη. Η ανακοίνωση στο σάιτ της ΕΟΕ.