«Σαν ομάδα έχουμε τρομερή χημεία, παρ’ όλο που είμαστε μικρές ηλικιακά» ανέφερε η αθλήτρια του Ολυμπιακού για το μυστικό της επιτυχίας κόντρα στην Κίρισι και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Super Cup.
«Ο Ολυμπιακός είναι ένας υπερσύλλογος, αν θα μπορούσα να πω αυτόν τον όρο, που έπιλέγει παίκτριες και παίκτες που μπορούν να φτάσουν στην κορυφή και αυτό είναι κάτι που το δείχνουμε με κάθε επιτυχία μας» συμπλήρωσε η περιφερειακή του Ολυμπιακού.
Παράλληλα, η αθλήτρια των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ακόμα κολυμβητήριο στην περιοχή του Πειραιά και ευχήθηκε να σηκώσουν και άλλα τρόπαια εκεί.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.