Η Ελλάδα πήρε τη νίκη κόντρα στη Λευκορωσία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να στέκεται στις δηλώσεις του στην παρουσία του Νίκου Γκάλη στις κερκίδες.
Ακόμα, ο φόργουορντ του Προμηθέα τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» έπαιξε πιο σκληρά από ότι κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, δίνοντας το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αγραβάνης:
«Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Το να παίζεις μπροστά σε τόσο κόσμο και στον Νίκο Γκάλη είναι υπέροχο. Για μένα ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου να παίζω με την Εθνική ομάδα μπροστά στον Νίκο Γκάλη.
Η εικόνα μας στο ματς με τη Μεγάλη Βρετανία ήταν πολύ κακή και μας έκανε να πεισμώσουμε. Παίξαμε πολύ πιο σκληρά σήμερα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να το Τελ Αβίβ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Κέντρικ Ναν.