Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στην κάμερα στης Cosmote TV αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως ο «Δικέφαλος» είναι μια πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Επιπλέον, ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πως για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την αναμέτρηση θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV:
«Πρέπει να έχουμε μια εξαιρετική απόδοση αν θέλουμε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει αρκετό καιρό μαζί, έχει μια πολύ καλή μεσαία γραμμή. Έχει παίξει ήδη πολύ δύσκολα παιχνίδια, είτε αυτά αφορούσαν το ελληνικό πρωτάθλημα είτε την Ευρώπη.
Έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια. Εγώ πιστεύω πως ανεξάρτητα από την ποιότητα του αντιπάλου, για να το κερδίσουμε θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Γιουβέντους – Πίζα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γιουβέντους – Πίζα για την 28η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Κυρίαρχος ο Άρης στο «Nick Galis Hall» κόντρα στο Μαρούσι επικράτησε με το ευρύ 102-76 – Νίκη και για το Περιστέρι επί του Πανιωνίου με 82-74, μετά από επιστροφή από το -11 με το οποίο έχανε.
Δεύτερη σερί γκέλα για την Αταλάντα στη Serie A, έμεινε στο 2-2 με την Ουντινέζε εντός έδρας και έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.