Pietro Boselli – Το διάσημο μοντέλο με το.. διδακτορικό
Ο Pietro Boselli παράτησε το διδακτορικό του στις θετικές επιστήμες για να φωτογραφίζεται για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, με τον λογαριασμό του στο Instagram να ξεπερνάει τους 2,5 εκατομμύρια ακολούθους
Προτού γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα, ο Pietro Boselli, έκανε το διδακτορικό του στα εφαρμοσμένα μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.
Μεγάλοι οίκοι μόδας με πρώτο τον οίκο Αρμάνι, θέλουν να συνεργαστούν μαζί του, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες του στο Instagram, κανείς δεν απορεί που ο Boselli είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον χώρο της μόδας.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
O γεννημένος το 1988 Pietro Boselli, ξεκίνησε την καριέρα του μόλις το 1995, όταν τον «ανακάλυψε» ο οίκος Αρμάνι.
Το 2007 μετακόμισε από την Ιταλία στο Λονδίνο όπου και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο University College of London από όπου και αποφοίτησε με Άριστα και με το βραβείο «καλύτερης προσπάθειας» του τμήματός του.
Ξεκίνησε αμέσως το διδακτορικό του, ενώ παράλληλα εξακολουθούσε να δουλεύει για τον οίκο Αρμάνι και να προπονείται για το τρίαθλο.
View this post on Instagram
Τελείωσε το διδακτορικό του το 2016 και έγινε καθηγητής στο προπτυχιακό τμήμα του πανεπιστημίου και λέκτορας στο μεταπτυχιακό του τμήματός του.
Παράλληλα, την ίδια χρονιά, κέρδισε τον τίτλο WBFF European fitness pro model.
View this post on Instagram
Σήμερα είναι ένα πολύ πετυχημένο μοντέλο, είναι επισήμως διδάκτορας, έχει δικό του κανάλι στο YouTube και εξακολουθεί να συμμετέχει σε πρωταθλήματα.
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ Τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία
- Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442