Η Ζενίτ φάνηκε ανταγωνιστική, ωστόσο στο τέλος μίλησε η ποιότητα της ΤΣΣΚΑ, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να επικρατεί με 77-67 και να σημειώνει την δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα.
Ηταν ντέρμπι από την αρχή, αλλά στο τέλος μίλησε η ποιότητα της ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Ζενίτ, επικρατώντας με 77-67 και σημείσωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στην Ευρωλίγκα. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που ήταν ανταγωνιστική αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλό της.
Κορυφαίος για την ρώσικη αρκούδα ο Τορνίκε Σενγκέλια, με τον Γεωργιανό φόργουορντ να σημειώνει 33 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε και 8 ριμπάουντ. Από την άλλη ο Λόιντ έκανε ότι μπορούσε, έτσι ώστε να μείνει ζωντανή μέχρι το τέλος η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, αλλά οι 19 πόντου δεν ήταν αρκετοί.
Η αναμέτρηση ήταν ραψωδία του Τορνίκε Σενγκέλια. Ο άλλοτε παίκτης της Μπασκόνια απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή της σεζόν και ουσιάστικα έδωσε μόνος του την νίκη στην ομάδα του στρατού. Η ΤΣΣΚΑ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή, η Ζενίτ μάζευε τα πράγματα, αλλά ο Γεωργιάνος είχε πάντα την λύση για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Στο τέλος, με την βοήθεια του Κλάιμπερν, η ΤΣΣΚΑ πήρε διαφορά ασφαλείας και εν τέλει έφτασε εύκολα στην νίκη.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....