Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast @Star αναφέρθηκε στον ρόλο της «Καλλιόπης» που ενσαρκώνει στο σίριαλ αλλά και στη μεγάλη αγάπη που τρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη.
Γι΄αυτό και όπως αποκάλυψε έχει ήδη μεριμνήσει ο αγαπημένος της τόπος να είναι εκεί και η τελευταία της κατοικία.
«Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού» είπε αρχικά η ηθοποιός.
«Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο» συνέχισε.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας