Η Ιταλία γνώρισε την ήττα από την Ισπανία με 2-1 για τον ημιτελικό του Nations League, με την «Λα Ρόχα» να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό.
Αρνητικός πρωταγωνιστής για την Ιταλία ήταν ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος δέχθηκε δυο κίτρινες κάρτες στα πρώτα 41 λεπτά και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Ατζούρι απέναντι στους Ισπανούς.
Μέσα από μια ανάρτηση σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να απολογηθεί στους φιλάθλους της Ιταλίας για την αδικαιολόγητη αποβολή του, ενώ παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα ανασυγκρότησης της ομάδας.
Χαρακτηριστικά έγραψε ο Ιταλός αμυντικός:
«Είμαι πιο θυμωμένος από εσάς, πρωτίστως με τον εαυτό μου. Σας ζητώ συγγνώμη, απολογούμαι. Αλλά αυτή η Ιταλία θα σηκωθεί και πάλι στα πόδια της, πιο δυνατή από ποτέ»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.