Ο… χαμός στο «Όλντ Τράφορντ», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!
Αφού πρώτα αποθεώθηκε έξω από το γήπεδο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είδε όλους τους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων» να φωνάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο το όνομα του!
Στην καθιερωμένη τελετή με την αναφορά των ονομάτων της ενδεκάδας, όλο το «Θέατρο των Ονείρων» περίμενε το όνομα του Ρονάλντο! Μόλις ακούστηκε το όνομα του 36χρονου, όλο το γήπεδο ξέσπασε σε χειροκροτήματα και… κραυγές!
«NUMBER SEVEN, CRISTIANO RONALDO!» 👑
The noise inside Old Trafford as Ronaldo’s name is announced in Manchester United’s starting XI 🤩 pic.twitter.com/fivRej0qs5
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.