Εκτός δευτέρου ημιχρόνου έμεινε ο Μαουρίσιο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 1η αγωνιστική της Super League.
Ο Βραζιλιάνος παραπονέθηκε στους γιατρούς του «τριφυλλιού» για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον βγάζει εκτός μάχης αναγκαστικά, περνώντας τον Αλεξανδρόπουλο στη θέση του.
Μέχρι στιγμής οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο μέσος των «πράσινων» έχει υποστεί τράβηγμα, ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν τις εξετάσεις για να βγάλουν τα τελικά τους συμπεράσματα με τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.