Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, θα αφήσει την Ιντεπεντιέντε και θα γίνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, με τα τυπικά να αναμένεται να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα!
Μία ανάσα από τον Σεμπαστιάν Παλάσιος ο Παναθηναϊκός!
Όπως διαβάσατε η υπόθεση του Αργεντινού εξτρέμ θα έπαιρνε έμπαινε στην τελική της ευθεία, κάτι που όπως φαίνεται, επιβεβαιώνεται και από την Αργεντινή. Διότι, σύμφωνα με δημοσίευμα του αργεντίνικου TyC Sports και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου, Γκαστόν Εντούλ, ο 29χρονος θα γίνει πολύ σύντομα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού!
Ο Αργεντίνος αναφέρει πως η υπόθεση του Παλάσιος θα ολοκληρωθεί μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς όλα αναμένεται να τελειώσουν και τυπικά τη Δευτέρα (30/8), όταν και θα γίνει η ανταλλαγή των εγγράφων μεταξύ όλων των πλευρών που εμπλέκονται στο deal.
Ahora: Sebastián Palacios se va de Independiente. Va a ser jugador de Panathinaikos. Mañana se hacen los papeles. pic.twitter.com/YxRpUr14nj
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)