Κλοπ – «Πολύ καλή η μεταγραφή του Τζόλη στη Νόριτς»
Με αφορμή το ματς της Λίβερπουλ με την Νόριτς (14/8) για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και μεταξύ άλλων, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στα «καναρίνια».
Η πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ είναι γεγονός με τη Νόριτς να υποδέχεται τη Λίβερπουλ (14/8) στο Κάροου Ρόουντ. Στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης ο Γιούγκεν Κλοπ έδωσε την καθιέρωμενη συνέντευξη τύπου πριν από το ματς, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νόριτς, τον Χρήστο Τζόλη.
«Έχασαν καλούς παίκτες. Έναν τουλάχιστον απ’ όσο ξέρω, αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο Μπίλι Γκίλμουρ είναι ξεκάθαρα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σκωτίας τα τελευταία 50 χρόνια, που τον έφεραν ως δανεικό. Τον Ράσιτσα και τον Σάρτζεντ τους ξέρω από την Μπουντεσλίγκα. Είναι δύο πολύ καλοί, συναρπαστικοί στράικερ και επιθετικοί παίκτες. Έχασαν τον Μπουέντια, αλλά με τον αντικαταστάτη που βρήκαν τώρα, τον μικρό Έλληνα που ήρθε την περασμένη εβδομάδα, έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είναι συναρπαστικό αυτό που κάνουν και πρέπει να είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι για να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Αν έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, τότε μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.