Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποτσετίνο για Μέσι – «Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί»

Ποτσετίνο για Μέσι – «Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανέφερε πως αποτελεί ερωτηματικό ακόμα το πότε θα είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα δώσει το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της κόντρα στο Στρασβούργο για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1 (14/8, 22:00) και ο Λιονέλ Μέσι δεν θα είναι παρών.

Ερωτηματικό αποτελεί ακόμα το πότε θα ενταχθεί στην αποστολή της γαλλικής ομάδας για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, όπως είπε και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ολόκληρος ο σύλλογος και οι οπαδοί έχουν ενθουσιαστεί για τη μεταγραφή του. Κάθε προπονητής θέλει να προπονεί τους καλύτερους για να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.
Η άφιξή του έφερε μια ξεχωριστή ενέργεια που όλοι μπορούν να αισθανθούν. Ξέρουμε ότι ο Μέσι είναι μοναδικός. Ο καλύτερος παίκτης ή ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Όπως και ο Κιλιάν Μπαπέ. Πρέπει να τους εντάξουμε σε ένα σύνολο για να δημιουργήσουμε κάτι σημαντικό».

Για το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του: «Σήμερα έκανε τη δεύτερη προπόνησή του μετά τον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Η προτεραιότητά μας για τον Μέσι είναι να νιώθει όλο και καλύτερα, θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Για το πώς κινήθηκε η Παρί για να τον αποκτήσει: «Όλα άρχισαν όταν ανακοινώθηκε πως δεν θα μείνει στη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να δώσω έμφαση στην εξαιρετική δουλειά που έκαναν ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και ο Λεονάρντο».

Για το πώς θα κουμπόσουν Μέσι-Νεϊμάρ-Μπαπέ: «Θα πάμε βήμα-βήμα, θα δούμε τακτικά συστήματα και όλες τις κινήσεις τους, θα χρειαστεί χρόνο. Εξετάζουμε διάφορες επιλογές και πιθανότητες. Έχουμε τρομερούς παίκτες. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα λάμπει και που θα είναι ικανή να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Πρέπει να βάλουμε όλο αυτό το ταλέντο που διαθέτουμε στην υπηρεσία της ομάδας, να μετατρέψουμε το ατομικό ταλέντο σε συλλογικότητα».

Για τη γνώμη που είχε για τον Μέσι τα προηγούμενα χρόνια: «Πάντα μου άρεσε. Όλοι ξέρουν την αντιπαλότητα Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα, αλλά πάντα μου άρεσε. Είναι χαρούμενος. Το αισθάνεσαι. Είναι ώριμος πια. Έχουμε κοινό παρελθόν, στη Νιούελς Ολντ Μπόις».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024