Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Euro με την Εθνική Ιταλίας, ο Τζόρτζιο Κιελίνι είχε θετικά νέα και σε συλλογικό επίπεδο.
Ο 37χρονος έβαλε υπογραφή σε νέο συμβόλαιο με τους Bianconeri και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Γιουβέντους, με την οποία έχει 535 εμφανίσεις, 343 νίκες, 36 γκολ και 20 τίτλους – σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ιταλός αγωνίζεται στη Γιουβέντους από το 2005, όταν και αποκτήθηκε με 7,5 εκατ. ευρώ από την Φιορεντίνα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.