Η Καλλιθέα αλλάζει εποχή, καθώς από σήμερα ανήκει στον Αμερικανό επιχειρηματία, Άντριου Μπαρογουέι.
Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με το 90% των μετοχών να ανήκει πλέον στον Μπαρογουέι.
Η Καλλιθέα ευελπιστεί σε ένα νέο ξεκίνημα, με την νέα χρονιά να την βρίσκει στις επαγγελματικές κατηγορίες και την Superleague2, ύστερα από την νέα αναδιάρθρωση που πραγματοποιήθηκε.
Ο Αμερικανός Μπαρογουέι δεν είναι άγνωστος με τον αθλητισμό, καθώς είχε στην κατοχή του την ομάδα χόκεϊ των Arizona Coyotes που συμμετείχε στο εθνικό πρωτάθλημα NHL.
Το 2019 παραχώρησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών του και δύο χρόνια μετά επιστρέφει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχε συνηθίσει στις ΗΠΑ, με την Καλλιθέα να ελπίζει πως θα αλλάξει μια για πάντα επίπεδο.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Εθνική Ελπίδων πέρασε… πάνω από τη Μάλτα (5-0), συνεχίζει με το απόλυτο στα προκριματικά του EURO U21 και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο μεγάλο παιχνίδι με τη Γερμανία. Χατ-τρικ ο Κούτσιας, από ένα γκολ οι Γκούμας και Καλοσκάμης.
Μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό του Κυπέλλου γυναικών, με τον Πρωτέα Βούλας να επικρατεί 80-76 του Παναθηναϊκού στην παράταση και να τον αφήνει εκτός τελικού!