Η Καλλιθέα αλλάζει εποχή, καθώς από σήμερα ανήκει στον Αμερικανό επιχειρηματία, Άντριου Μπαρογουέι.
Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με το 90% των μετοχών να ανήκει πλέον στον Μπαρογουέι.
Η Καλλιθέα ευελπιστεί σε ένα νέο ξεκίνημα, με την νέα χρονιά να την βρίσκει στις επαγγελματικές κατηγορίες και την Superleague2, ύστερα από την νέα αναδιάρθρωση που πραγματοποιήθηκε.
Ο Αμερικανός Μπαρογουέι δεν είναι άγνωστος με τον αθλητισμό, καθώς είχε στην κατοχή του την ομάδα χόκεϊ των Arizona Coyotes που συμμετείχε στο εθνικό πρωτάθλημα NHL.
Το 2019 παραχώρησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών του και δύο χρόνια μετά επιστρέφει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχε συνηθίσει στις ΗΠΑ, με την Καλλιθέα να ελπίζει πως θα αλλάξει μια για πάντα επίπεδο.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».