Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να έκανε ακόμη ένα μυθικό παιχνίδι με τους Μπακς και να έφερε την ομάδα του μόλις μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα, ωστόσο μόνο απαρατήρητη δεν ήταν η απουσία του Θανάση, όπως δήλωσε και ο ίδιος.
Ο Greek Freak στάθηκε στην απουσία του αδελφού του από το 5ο game και χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το γεγονός να αγωνίζεται χωρίς τον Θανάση δίπλα του.
«Ήταν δύσκολο αυτό που έγινε με τον Θανάση, γιατί ξέρω πόσο ήθελε να είναι εδώ για να δώσει ενέργεια στους πάντες. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για να κερδίσουμε. Έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας, μας υποστήριζε, μας έστελνε μηνύματα, οπότε κάναμε αυτό που έπρεπε και χωρίς την ενέργειά του. Όπως τον ξέρω, θα ούρλιαζε μπροστά στην τηλεόραση, θα ίδρωνε, θα έπαιζε άμυνα. Μετά το ματς έβλεπα πόσο χαρούμενος ήταν στο Facetime».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Χωρίς Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ αλλά με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει περισσότερο στην τετράδα της Euroleague, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, το βράδυ της Τετάρτης.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.