Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προσγειωμένος ο Αντετοκούνμπο: Θέλουμε άλλη μία νίκη

Προσγειωμένος ο Αντετοκούνμπο: Θέλουμε άλλη μία νίκη

Μετά το τεράστιο break των Μπακς στο Φοίνιξ, ο έλληνας σούπερ σταρ στάθηκε στο γεγονός πως οι Μπακς χρειάζονται ακόμη μία νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Προσγειωμένος παρέμεινε ακόμη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο έλληνας σούπερ σταρ δε θέλησε να δώσει μεγάλη έκταση στο break των Μπακς μέσα στο Φοίνιξ, αλλά στάθηκε στο γεγονός πως οι Μπακς χρειάζονται ακόμη μία νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Τζρου Χόλιντεϊ.

«Θέλουμε άλλη μία νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να μην ανησυχούμε για το αποτέλεσμα. Να παίξουμε καλά και ελπίζω να κερδίσουμε.

Πρέπει πρώτα να ξεκουραστούμε, να περάσουμε λίγο χρόνο με την οικογένειά μας, μακριά από το μπάσκετ και μετά να επιστρέψουμε έτοιμοι. Έτοιμοι να παίξουμε καλό μπάσκετ, σαν ομάδα, με καλή κυκλοφορία, δύναμη, και ελπίζουμε να φέρουμε τον εαυτό μας σε θέση να κερδίσουμε» ανέφερε αρχικά πριν σχολιάσει τη φάση του αγώνα με το alley oop στο τέλος:

«Ο Χόλιντεϊ έκανε ένα καθοριστικό κλέψιμο και μια εξαιρετική πάσα. Ήταν θέμα εμπιστοσύνης μετά. Θα μπορούσε να κρατήσει την μπάλα για να κυλήσει ο χρόνος, αλλά με εμπιστεύτηκε, μου πέταξε την μπάλα και κατάφερα να σκοράρω».

Για το Big3 των Μπακς: «Ήταν πολύ σημαντικό που και οι τρεις μας, ο Κρις (Μίντλετον), ο Τζρου (Χόλιντεϊ) και εγώ, ήμασταν καλά. Ήταν το παιχνίδι που έπρεπε να το κάνουμε. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ και παραμείναμε ψύχραιμοι όταν μείναμε πίσω με 16 πόντους. Είναι οι τελικοί του ΝΒΑ και πρέπει να δίνεις ό,τι έχεις. Αυτό έκανε η ομάδα απόψε».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024