Από… άκυρο σε άκυρο πηγαίνει η Τότεναμ, καθώς μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την εύρεση του προπονητή, φαίνεται πως έχει να αντιμετωπίσει και τις «χυλόπιτες» των ποδοσφαιριστών.
Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης απέρριψε την πρόταση της αγγλικής ομάδας και επέλεξε να περιμένει κάποια καλύτερη πρόταση, καθώς όπως αναφέρουν ο Γάλλος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.
Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, η Τότεναμ κατάφερε να βρει τη… χρυσή τομή με τη Σεβίλλη, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε από τη στιγμή που ο ίδιος ο Κουντέ έβαλε «στοπ» στην ολοκλήρωση της.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.