Με ανακοίνωσή της η γαλλική ομάδα γνωστοποίησε ότι οι Νόρις Κόουλ και Ισμαέλ Μπακό δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται του χρόνου με τα χρώματα της Βιλερμπάν.
Ο Νόρις Κόουλ αγωνίστηκε σε 30 ματς της Ευρωλίγκας και μέτρησε 13,7 πόντους, 3,6 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ, σουτάροντας με 47% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 88% στις βολές.
Αντίστοιχα, ο Βέλγος σέντερ Ισμαέλ Μπακό σε 27 παιχνίδια μέτρησε 5,6 πόντους και 3,6 ριμπάουντ, με 60% στα δίποντα και 88% στις βολές.
Πλέον, οι δυο τους είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας:
❗ Norris et Ismael, merci pour tout !
Le meneur de jeu américain et le pivot belge ne feront pas partie de l’effectif de LDLC ASVEL la saison prochaine. Un IMMENSE merci pour tout ce que vous avez apporté !
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.