Μία πρωτοποριακή ιδέα εξετάζει η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης υπό τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ώστε να αξιοποιήσει στο μάξιμουμ το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά την ανακατασκευή του.
Ποια είναι αυτή; Η μετακόμιση της ομάδας μπάσκετ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο! Ναι, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, είναι ένα σχέδιο που «μερένχες» αναλύουν πολύ σοβαρά.
Το βασικό είναι ότι η νέα οροφή του «Μπερναμπέου» θα κλείνει, οπότε στις βροχερές μέρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Αυτό που μελετούν οι διοικούντες σε συνεργασία με τεχνικές εταιρίες, είναι με ποιο τρόπο θα τοποθετείται και θα αφαιρείται το παρκέ, χωρίς να καταστρέψει τον χλοοτάπητα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του σχεδίου, αλλά έχουν προταθεί διάφορες λύσεις.
Από εκεί και πέρα, προφανώς η χωρητικότητα θα είναι πολύ μεγαλύτερα και κατά συνέπεια, θα επιφέρει αυξημένα έσοδα.
Η διοίκηση της Ρεάλ έχει ενημερωθεί για αντίστοιχες μετατρεπόμενες εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ και βλέπει τι θα ταίριαζε στο φημισμένο γήπεδο της Μαδρίτης.
?? ¡¡BOMBAZO!! El Real Madrid de baloncesto podría jugar en el nuevo Santiago Bernabéu cubierto ? https://t.co/axfPowdNuU Te lo cuenta @jfelixdiaz
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....