in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Μπάσκετ > Θύρα 7 για Σπανούλη: «Πήρες από το χέρι τον Θρύλο και τον ξαναέκανες τον γίγαντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ» (pic)
Στο μεγαλείο του Βασίλη Σπανούλη υποκλίθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, με την Θύρα 7 να αποθεώνει τον επί σειρά ετών αρχηγό των Πειραιωτών, που αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
«Υπήρξες ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού και πρόσθεσαν: «Πήρες από το χέρι τον ΘΡΥΛΟ και τον ΞΑΝΑΕΚΑΝΕΣ τον ΓΙΓΑΝΤΑ του ευρωπαϊκού μπάσκετ».
Αναλυτικά το μήνυμα της Θύρας 7:
«Υπήρξες ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον!
Αλλά το μεγαλύτερο σου κατόρθωμα δεν ήταν αυτό!
Ήταν, ότι άφησες την μασονία που χαρίζει ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ τίτλους και ήρθες στον ΘΡΥΛΟ για να αλλάξεις την ΙΣΤΟΡΙΑ του ευρωπαϊκού μπάσκετ ,κόντρα σε όλους και σε όλα!
Πήρες από το χέρι τον ΘΡΥΛΟ και τον ΞΑΝΑΕΚΑΝΕΣ τον ΓΙΓΑΝΤΑ του ευρωπαϊκού μπάσκετ,την ίδια στιγμή που μας πολεμούσε η παράγκα του βαζελακόπουλου με κάθε τρόπο!
Σε ΑΠΟΘΕΩΝΑΝ σε κάθε ευρωπαικό γήπεδο με standing ovation και η εγχώρια μασονία σε πετροβολούσε.
ΤΙΜΗ ΜΑΣ που υπήρξες ΑΡΧΗΓΟΣ του ΘΡΥΛΟΥ!
ΤΙΜΗ ΣΟΥ που υπήρξες ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗΣ ομάδας της Ελλάδας!
Υ.Γ ΕΠΙΘΥΜΙΑ μας είναι να παραμείνεις στην οικογένεια του Ολυμπιακού,σε οποιοδήποτε πόστο ΚΡΙΝΕΙΣ ώστε να προσφέρεις τα ΜΕΓΙΣΤΑ όπως έκανες και σαν παίκτης!
Αναμένουμε την στιγμή που θα σε αποθεώσουμε στο γήπεδο μας και θα σε τιμήσουμε όπως αξίζει στον ΚΟΡΥΦΑΙΟ των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet, ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός μετά την 100άρα στη Φενέρμπαχτσε έχει μπει στο παιχνίδι της κορυφής στη regular season - Τι χρειάζεται και πώς μπορεί να ξεπεράσει τους Τούρκους - Όλα τα δεδομένα.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.