Τα πλάνα της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι «μερένγκες» θέλουν να ενισχυθούν σε όλες τις γραμμές. Σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας, η «Βασίλισσα» θέλει να κινηθεί για έναν κεντρικό αμυντικό, καθώς ο Μιλιτάο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.
Στη μεταγραφική λίστα της ομάδας φαίνεται πως βρίσκεται ο Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ. Όπως αναφέρει η ισπανική γκολ, ο Τόρες είναι από τους βασικούς στόχους της Ρεάλ, η οποία αναμένεται να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Βιγιαρεάλ.
Ο ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ με το «κίτρινο υποβρύχιο», ωστόσο η Βασίλισσα θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει με ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.