Πούκι: «Ηταν πολύ δύσκολα»
Για τα όσα έζησε αλλά και όσα ακολούθησαν με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε ο Τεέμου Πούκι.
Ο Τεέμου Πούκι, είναι ένας από τους ανθρώπους που έζησαν από κοντά το συγκλονιστικό περιστατικό με την κατάρρευση του Κρίστιαν Ερικσεν, στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία (0-1).
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο έμπειρος επιθετικός των νικητών, διηγήθηκε τι συνέβη εκείνες τις στιγμές, αλλά και τι ακολούθησε: «Πρέπει να πω, ότι ήταν σίγουρα, ένας από τους πιό δύσκολους αγώνες της καριέρας μου. Ας ελπίσουμε ότι όλα έχουν πάρει καλύτερη κατεύθυνση τώρα. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που θα αποφασίσει η ομάδα της Δανίας και ήμασταν έτοιμοι να ακολουθήσουμε όποια απόφαση.
Σίγουρα δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Αλλά μόλις ακούσαμε ότι όλα φαίνονται καλά, αρχίσαμε να συγκεντρωνόμαστε και πάλι στο ματς. Στο τέλος, είμαστε χαρούμενοι για την νίκη. Η ατμόσφαιρα μετά το παιχνίδι δεν ήταν τόσο λαμπρή όσο συνήθως, αλλά έχουμε πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς».
- Στο «κόλπο» για τον Ράιτ και ο Παναθηναϊκός – Η… επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα
- Η εξαιρετική εμφάνιση του Γιούρτσεβεν: Πέτυχε double double με 36 πόντους στη G-League
- Μυθικός Μαριάνοβιτς: Έπαιξε ντραμς και τριγωνάκι στην μπάντα του Αριζόνα (vid)
- Ο Αντονέλι πήρε την pole position κι έγραψε ιστορία στη Σανγκάη
- Λέικερς: Το δίλημμα του ΛεΜπρόν στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα γενέθλια του Μεντιλίμπαρ (pic)
- Μονέκε για Βεζένκοφ: «Ο Σάσα είναι καλύτερος από εμένα»
- Η πιο αμφίρροπη Euroleague όλων των εποχών: Οι μάχες για τετράδα και εξάδα και το πρόγραμμα των ομάδων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442