Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στα Σεπόλια, μετά από ένοπλη επίθεση σε καφενείο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στις 17:55 ενημερώθηκαν οι αρχές για περιστατικό με πυροβολισμούς στην οδό Δυρραχίου 30 στα Σεπόλια.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, θύμα είναι ένας άνδρας, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος, ενώ στην περιοχή σπεύδει το ΕΚΑΒ. Το θύμα φέρεται να έχει δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι.
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το πώς ακριβώς διέφυγε, με κάποιο όχημα ή με τα πόδια, ωστόσο αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη κινητοποίηση όλων των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή για τον εντοπισμό του.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.