Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στη Φλόριντα - Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες

Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στη Φλόριντα – Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες

Όπως έγινε γνωστό, ένα λευκό αυτοκίνητο έφτασε στην περιοχή και τρία άτομα βγήκαν πυροβόλα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν ανάμεσα στο πλήθος που βρισκόταν στο χώρο για να παρακολουθήσει συναυλία.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 20 άλλοι τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς έξω από ένα κλαμπ σε γειτονιά της Φλόριντα.

Όπως έγινε γνωστό, ένα λευκό αυτοκίνητο έφτασε στην περιοχή και τρία άτομα βγήκαν πυροβόλα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν ανάμεσα στο πλήθος που βρισκόταν στο χώρο για να παρακολουθήσει συναυλία.


Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της Κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ Αλφρέντο Ραμίρεζ III, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ τουλάχιστον 20 άτομα έχουν τραυματιστεί.

Βρίσκομαι στο σημείο άλλης μιας στοχευμένης και άνανδρης ενέργειας ένοπλης βίας, όπου 20 άνθρωποι πυροβολήθηκαν και δύο, δυστυχώς, πέθαναν», ανέφερε ο διευθυντής.

Ο αστυνομικός διευθυντής προσθεσε ότι οκτώ άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία των γύρω περιοχών (ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση), ενώ άλλα 12 πήγαν μόνα τους σε κέντρα πρώτων βοηθειών. Ακόμη, τόνισε πως «φαίνεται να ήταν μια στοχευμένη επίθεση, σε άτομα που στέκονταν έξω από το μαγαζί μετά το τέλος της συναυλίας. Πρόκειται για ψυχρούς εκτελεστές και θέλουμε να επιβληθεί δικαιοσύνη».

Ένα λευκό SUV σταμάτησε στην περιοχή και τρεις άνθρωποι βγήκαν έξω, κρατώντας τυφέκια εφόδου και περίστροφα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για μια συναυλία στον χώρο, μετέδωσε νωρίτερα το  CNN.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024