Eurovision 2021: Στον τελικό η Ελλάδα – Εντυπωσίασε η Στεφανία με το «Last Dance»
Στον τελικό της Eurovision πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελλάδα, με την Στεφανία να εντυπωσιάζει με την ερμηνεία του «Last Dance»
Στον τελικό της Eurovision πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελλάδα, με την Στεφανία να εντυπωσιάζει με την ερμηνεία του «Last Dance».
Πλέον η Ελλάδα ρίχνεται στη «μάχη» του μεγάλου τελικού του Σαββάτου, όπου σύμφωνα με τα στοιχήματα μπορεί να διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα στη 10η και τη 15η θέση.
Μαζί με την Ελλάδα στον τελικό της Eurovision προκρίθηκαν: Η Αλβανία, η Σερβία, η Βουλγαρία, η Μολδαβία, η Πορτογαλία, η Ισλανδία, το Σαν Μαρίνο, η Ελβετία και η Φινλανδία
Αντιθέτως, δεν τα κατάφεραν: Η Πολωνία, η Αυστρία, η Γεωργία, η Τσεχία, η Δανία, η Λετονία, η Εσθονία
Τα έδωσε όλα και ξεσήκωσε το κοινό η Στεφανία
Η νεαρότερη τραγουδίστρια του φετινού διαγωνισμού με το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn αλλά και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, βγήκε στη σκηνή του Ahoy Arena και έλαμψε με την αστραφτερή μοβ ολόσωμη φόρμα της κάνοντας το κοινό να την αποθεώσει!
Φυσικά, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, η οποία περιελάμβανε προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, τουλάχιστον σε ζωντανή μετάδοση.
«Τα δικά μας τεχνικά εφέ χρειάζονται καθαρή ατμόσφαιρα, γι αυτό έχουν μπει ανεμιστήρες να καθαρίσουν τον αέρα που βρισκόμαστε. Αν υπάρχουν καπνοί εμποδίζουν τη σωστή απόδοση του δικού μας εφέ» εξήγησε η Μαρία Κοζάκου, πριν την έναρξη της ελληνικής εμφάνισης.
Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας:
Δείτε όλες τις χώρες που προκρίθηκαν από τον Β’ Ημιτελικό
- Ακίνητα: Πώς η ακρίβεια… συρρικνώνει τα σπίτια μας – «Χάσαμε» σε δύο χρόνια 7 τ.μ.
- Αγώνας επιβίωσης για τον Στάρμερ – Ποιοι τον στηρίζουν, ποιοι ζητούν την αποχώρησή του
- Η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της Σάκκαρη και η ανάγκη για βαθμούς (vids)
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του κουρέα επειδή δεν του άρεσε… το κούρεμα
- Μιλάνο: Τι έχουν τα έρμα και…σπάνε; Τα μετάλλια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων αποδεικνύονται εύθραυστα
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε χρήματα από ΙΧ – Παρακολουθούσαν τους οδηγούς και έσκαγαν τα λάστιχα
- ΕΚΑ: Παναττική απεργία και συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442