Ιωνικός – Εργοτέλης: Ο… Φωτιάς στέλνει τον Ιωνικό στη Superleague (video)
Απίστευτα πράγματα στη Νίκαια, με τον Φωτιά να δίνει φάουλ και κόκκινη κάρτα στον Τσέλιο σε φάση που βρίσκει μόνο μπάλα. Στην εκτέλεση του, έκλεισε τα μάτια σε φάουλ του Μουμίν στον τερματοφύλακα των Κρητικών, δείχνοντας σέντρα και στέλνοντας ουσιαστικά τους Νικαιώτες στη Superleague.
Ο διαιτητής Φωτιάς τα έκανε μαντάρα μέσα σε ένα λεπτό στη Νίκαια στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Εργοτέλη για την τελευταία αγωνιστική των play off της Superleague 2. Ο Έλληνας ρέφερι αλλοίωσε όλο το πρωτάθλημα στο διάστημα 73-75′ και ενώ το σκορ ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων με 1-0.
Πιο συγκεκριμένα, στο 73′ ο Φωτιάς είδε φάουλ του Τσέλιου και ενώ βρήκε μόνο μπάλα, δείχνοντας του και δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή. Στην εκτέλεση του φάουλ, ο Ιωνικός έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Μουμίν να σκοράρει, αλλά αφού δυο παίκτες του Ιωνικού έκαναν φάουλ στον γκολκίπερ του Εργοτέλη, ο οποίος είχε μπλοκάρει ασταθώς.
Ο Φωτιάς έκλεισε τα μάτια και έδειξε σέντρα και έκτοτε επικράτησαν απίστευτες καταστάσεις, με τους παίκτες των δυο ομάδων να γίνονται ένα κουβάρι και γίνεται σύρραξη γύρω από τον Έλληνα ρέφερι, ενώ υπήρξε και «ντου» μπράβων στον αγωνιστικό χώρο της Νίκαιας. Το παιχνίδι είχε διακοπεί για τουλάχιστον τρία λεπτά μέχρι να αποκατασταθεί και πάλι η τάξη.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.