Τα αποκαλυπτήρια για το banner του 17ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας έκαναν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι Λέικερς, στην οροφή του Staples Center.
Μπορεί να υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση για την εμφάνιση του λαβάρου, όμως αυτό έγινε σκόπιμα, καθώς οι άνθρωποι της αμερικανικής ομάδας ήθελαν και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.
«Περιμέναμε μέχρι αυτήν τη στιγμή, επειδή τα banners είναι για τους φιλάθλους μας. Είναι πολύ όμορφο να σας ακούμε και πάλι κοντά μας και να είμαστε ξανά μια οικογένεια» ήταν τα λόγια της ιδιοκτήτριας των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζίνι Μπας.
Από τη πλευρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε το λόγο και ανέφερε:
«Εκ μέρους των συμπαικτών μου, του προπονητικού σταφ, δε θα ανεβάζαμε αυτό το banner στην οροφή του γηπέδου χωρίς εσάς δίπλα μας. Είχαμε πει ότι δε θα κάναμε τα αποκαλυπτήρια εάν και εφόσον δεν υπήρχαν κάποιοι από εσάς κοντά μας. Αυτή είναι η στιγμή σας.
Εμείς είχαμε τη δική μας βραδιά με τα δαχτυλίδια, όπου και πάλι σας θέλαμε κοντά μας. Σας αγαπάμε. Και η προσπάθεια για το back to back ξεκινά σε μία εβδομάδα».
Στο Χίνσολ της Ουαλίας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της IFAB με θέματα που θα μπορούσαν να φέρουν τεράστιες αλλαγές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον ακούγεται όλο και πιο έντονα για άλλες ομάδες της Euroleague, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός – Τι ισχύει με το συμβόλαιο του στην Παρί.
Πότε είναι προγραμματισμένα τα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ – Ανοικτή η έδρα διεξαγωγής μετά τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.