Μαρία Τσάκος: Η τελευταία της ανάρτηση στο facebook αφορούσε τον θάνατο του Γιάννη Αγγελικούση
Η Μαρία Τσάκος πέθανε στα 49 της χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την γνωστή εφοπλιστική οικογένεια
Η Μαρία Τσάκου πέθανε στα 49 της χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την γνωστή εφοπλιστική οικογένεια.
Τραγική ειρωνεία η τελευταία της ανάρτηση στο facebook ήταν πριν από τρεις εβδομάδες και αφορούσε… θάνατο.
Συγκεκριμένα, σε αυτή αποχαιρετούσε τον Γιάννη Αγγελικούση, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή και ήταν θείος και νονός της.
Δείτε την ανάρτησή της:
«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Αγγελικούσης, ένας άνθρωπος που ήταν και θα παραμείνει από τα σύμβολα της ελληνικής ναυτιλίας, δεινός υποστηρικτής της ελληνικής σημαίας και των Ελλήνων ναυτικών. Μαζί με την αδελφή του, Άννα, συνέχισαν, δικαίωσαν και τράνεψαν το έργο του πατέρα τους, Αντώνη Αγγελικούση, που από Καρδαμυλίτης ασυρματιστής στα καράβια έφτασε να διοικεί μια πραγματική ναυτική αυτοκρατορία».
«Έξω από το χώρο της ναυτιλίας τους γνωρίζουν ελάχιστοι, αυτή ήταν η συνειδητή επιλογή της οικογένειας, μια ιδιωτική και σεμνή ζωή χωρίς υπερβολές και δημοσιότητα. Δεν υπάρχει, όμως, άνθρωπος μέσα στη ναυτιλία που να μην νιώθει σήμερα βαρύ πένθος και βαθιά ανάγκη να τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Αγγελικούση. Παρέλαβε και αφήνει πίσω του όνομα που λάμπει όπως ο ήλιος πάνω στο ήρεμο θαλασσινό νερό» έγραφε.
Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Αγγελικούσης, ένας άνθρωπος που ήταν και θα παραμείνει από τα σύμβολα της ελληνικής…
Posted by Maria Tsakos on Saturday, April 10, 2021
- Eurovision 2026: Τι ώρα θα προβληθεί απόψε ο Α’ Ημιτελικός – πώς ψηφίζει το κοινό
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκληρίζει συνειδητά την ελληνική κτηνοτροφία
- Ορθολογικές και εφαρμόσιμες οι νέες ρυθμίσεις καθαρισμού οικοπέδων λέει η ΠΟΜΙΔΑ
- Εθνική Οδός: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα επί 25 χιλιόμετρα και συγκρούστηκε με νταλίκα
- Με ιστορική εμφάνιση του Γουεμπανιάμα οι Σπερς διέλυσαν τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Σπιτικός ζωμός οστών: Είναι τόσο ωφέλιμος για τον σκύλο;
- Τραμπ: Απειλεί να στείλει και δεύτερο αεροπλανοφόρο στο Ιράν, ενώ υποδέχεται τον Νετανιάχου
- Κάνοντας τη λιτότητα συνταγματική προσταγή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442