Η «Σόφη» της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» ήταν μια από τις αγαπημένες τηλεοπτικές ηρωίδες του κοινού.
Η κατά κόσμον Γαλήνη Τσεβά έχει παίξει και σε άλλες πετυχημένες σειρές αλλά ο ρόλος της στη σειρά του MEGA έχει γράψει ιστορία.
Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός στα 54 της;
Δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου αν εξαιρέσει κανείς τα διάφορα λουκ μαλλιών που έχει κάνει μέσα στα χρόνια.
Δύο λόγια τη Γαλήνη Τσεβά
Η Γαλήνη Τσεβά (Αθήνα, 20 Μαρτίου 1967) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.
Έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός το 1986 στη σειρά Μαντάμ Σουσού. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στις σειρές Οδός Ανθέων, Μπελάδες για δύο, Αχ Ελένη, Τμήμα Ηθών και άλλες.
Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό με το ρόλο της Σόφης στην κωμική σειρά των Αλέξανδρο Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, Ντόλτσε Βίτα το 1995. Από το 2000 μέχρι το 2003 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην οικογενειακή κωμική σειρά 10 Λεπτά Κήρυγμα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.