Για την Παρασκευή αναβλήθηκε η οριστική απόφαση της UEFA, αναφορικά με τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το καλοκαίρι την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, συνεχίζουν να υπάρχουν εκκρεμότητες αναφορικά με τις τρεις πόλεις (Μπιλμπάο, Δουβλίνο και Μόναχο) που ενδέχεται να αποκλειστούν, επειδή οι τοπικές αρχές δεν μπορούν να παράσχουν διαβεβαιώσεις ότι θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.
Σύμφωνα με τα ως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένος ο αποκλεισμός του Δουβλίνου, ενώ για την περίπτωση του Μπιλμπάο (όπου η τοπική κυβέρνηση της Χώρας των Βάσκων έχει θέσει ανέφικτους όρους), η ισπανική ομοσπονδία πιέζει ώστε οι αγώνες να μεταφερθούν στη Σεβίλη.
Το μεγάλο «αγκάθι» παραμένει το Μόναχο, το οποίο, πέραν των τριών αγώνων της εθνικής Γερμανίας στη φάση των ομίλων, πρόκειται να φιλοξενήσει και έναν προημιτελικό της διοργάνωσης.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.