Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν ο Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο παπά Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες» και μίλησε για το απίστευτο περιστατικό που του αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που είχε, αλλά και τον ρόλο του στη σειρά.
Μεταξύ άλλων, ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε για τη σχέση του με τη θρησκεία και το περιστατικό στο οποίο είχε κολλήσει ο Σταυρός στο σώμα του, στη εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων.
Το απίστευτο περιστατικό με τον Σταυρό
«Eίναι απίστευτο. Βρέθηκε στους Αγίους Ισιδώρους και σταύρωνε ο Παπά Δημήτρης και ο Σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου και δεν έφευγε για 20 λεπτά. Ο παπά Δημήτρης μου είπε να πάω να κάνω εξετάσεις και να κοιτάξω το σημείο που κόλλησε ο σταυρός . Έκανα τις εξετάσεις μου και μετά εγχείριση. Πήγαν όλα καλά. Έχουν περάσει 6 χρόνια, έκοψα και το κάπνισμα. Πρέπει τώρα να χάσω κιλά» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας