Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα λάβει μία ακόμη μεγάλη τιμή για την σπουδαία καριέρα του στο μπάσκετ, καθώς θα βρεθεί στο Hall of Fame της FIBA με την τάξη του 2021.
Η προσφορά του «Δράκου» του ελληνικού μπάσκετ στο άθλημα είναι τεράστια, όντας ρέκορντμαν συμμετοχών ως διεθνής με την Εθνική ομάδα και έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής της «γαλανόλευκης».
Τώρα, το όνομα του θα λάβει την ύψιστη αναγνώριση. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση που βρίσκονται μεταξύ άλλων μεγάλων παικτών, Ζντοβτς και Νας, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου διαδικτυακά.
Αύριο (1/4) η FIBA αναμένεται να γνωστοποιήσει και επίσημα τα ονόματα που θα μπουν στο Hall of Fame.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Αντιπροσωπεία των παικτών της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε το Παιδιατρικό Τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και μοίρασε δώρα και κράτησε ομόρφη παρέα στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται.
Ο Γιάννης Τσουκαλάς είναι Έλληνας επαγγελματίας μαχητής kickboxing και Professional K-1 Fighter στην κατηγορία των -67 κιλών με αρκετές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.