Ο Σάκης Ρουβάς την περίοδο της καραντίνας βρήκε τον χρόνο να ασχοληθεί με διάφορες ενδιαφέρουσες και δημιουργικές δραστηριότητες, μια από αυτές και η ζωγραφική!
Η καλλιτεχνική του φύση είναι ξεκάθαρα φανερή όχι μόνο μέσα από το τραγούδι, αλλά και μέσα από άλλες καλλιτεχνικές δημιουργίες.
Για παράδειγμα, το απόγευμα της Παρασκευής έπιασε τα πινέλα του κι άρχισε να ζωγραφίζει εξασκώντας τις ικανότητές του.
«Η ζωή είναι μια ζωγραφιά, με όμορφα σχήματα και ζωντανά χρώματα!» έγραψε στη λεζάντα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας