Τέτα Καμπουρέλη : Ο σύζυγός μου είναι θύμα – Πρέπει να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται έχει ποινικό μητρώο
«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο» τόνισε η κ. Καμπουρέλη.
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος για το «χρυσό» ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό. Ο 58χρονος σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος διώκεται για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Ο 58χρονος φέρεται να εντοπίστηκε μετά από έρευνα των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών της Ελληνικής Αστυνομίας από την οποία προέκυψε ότι υπήρχε βιολογικό υλικό του, σε σημείο μίας από τις διερρηγμένες θυρίδες.
Οι επίμαχες θυρίδες ανήκαν σε τέσσερις γυναίκες, σύμφωνα με τις καταγγελίες των οποίων κλάπηκαν μετρητά που συνολικά υπερβαίνουν τις 150.000 ευρώ αλλά και μεγάλης αξίας κοσμήματα και χρυσές λίρες.
Η σύζυγός του, Τέτα Καμπουρέλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι ο σύζυγός της είναι θύμα, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση.
«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο» τόνισε η κα Καμπουρέλη.
Όσο για το DNA είπε ότι αυτό που βρέθηκε δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας. «Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε».
«Δεν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μία τράπεζα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη» κατέληξε.
Ο δικηγόρος των θυμάτων της ληστείας Γιάννης Μαρακάκης τόνισε ότι το δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρακολουθείται εδώ και μήνες, σημαίνει ότι οι Αρχές έχουν ένα μίνιμουμ βεβαιότητας ότι πίσω από τη διάρρηξη βρίσκεται εκείνος.
Ο ίδιος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της συζύγου του κατηγορούμενου στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι ο πραγματογνώμονας διαπίστωσε χωρίς αμφιβολία, ότι τα τέσσερα αυτά ντουλάπια (και όχι απλές θυρίδες), ανοίχτηκαν με ένα μεγάλο κατσαβίδι. «Ανοίχτηκαν εύκολα γιατί έχει μεγαλύτερο μήκος το πορτάκι σε σχέση με τις απλές θυρίδες» εξήγησε.
Όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, ο πραγματογνώμονας άνοιξε τα ντουλάπια αυτά μέσα σε πέντε λεπτά με τον ίδιο τρόπο, κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης, ενώ έχει την απόλυτη βεβαιότητα ότι με το ίδιο κατσαβίδι ο κατηγορούμενος άνοιξε και τα τέσσερα ντουλάπια.
Παράλληλα, τόνισε ότι ερευνάται εάν ο κατηγορούμενος είχε πληροφόρηση για το περιεχόμενο των θυρίδων που ανοίχτηκαν.
- Ευρώπη: Ο Τσίπρας έβαλε το δίλημμα: Με τον Μερτς ή με τον Σάντσεθ
- Σάκκαρη – Τάγκερ 2-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαρία στους «32» του Indian Wells
- Θα παντρευτούν τελικά οι Lady Gaga και Michael Polansky;
- Η Εθνική Γυναικών νίκησε εύκολα με 2-0 τα Νησιά Φερόε και έκανε το 2/2
- Γιαντράν – Παναθηναϊκός 4-5 πεν. (22-22 κ.δ): Στους «8» του Euro Cup το «τριφύλλι»!
- Νετανιάχου: Έχουμε μεθοδικό σχέδιο, με πολυάριθμες εκπλήξεις, για να επιτρέψουμε την αλλαγή στο Ιράν
- Λαμία: Άγρια καταδίωξη νεαρών μετά από κλοπή – Εγκατέλειψαν το όχημα κοντά σε καταυλισμό και εξαφανίστηκαν
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442