Για την περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή μίλησε ο αγαπημένος τραγουδιστής Βαγγέλης Γερμανός, ενώ αποκάλυψε ταυτόχρονα άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του πορείας.
Συγκεκριμένα μιλώντας στην στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» ο Βαγγέλης Γερμανός μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Δεν περίμενα αυτή την επιτυχία, το θεωρώ “βιτρίνα” της υπόθεσης. Ο γάμος μου δεν ήταν συμβατικός. Παντρεύτηκα για να μας αφήσουν ήσυχους τα σόγια που μας είχαν κάτσει στο σβέρκο. Στο γάμο μου ήταν ο κουμπάρος, ένας Ιταλός τουρίστας που περνούσε απ’ έξω και ο παπάς. Τα παιδιά γίνονται με φυσικό τρόπο, δεν προγραμματίζονται».
Ο Βαγγέλης Γερμανός πρόσθεσε στην συνέχεια μιλώντας για την περιπέτεια υγεία του:
«Το πρόβλημα υγείας μού άφησε πολλά σημάδια που τα επουλώνω γράφοντας τραγούδια. Όταν ξύπνησα από την ύπνωση στην εντατική, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μάλλον πέθανα. Το δεύτερο που μου ήρθε ήταν ότι αφού σκέφτομαι ότι μάλλον πέθανα, μάλλον δεν πέθανα».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Γερμανός:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας