Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Ελένης;

Ποιος επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Ελένης;

Η Χατζίδου ανατρέπει τα πάντα στη δίκη κατά του Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες. 

Για την επιστροφή της στην Αγριες Μέλισσες  και για τον Γιάννη Βίτσα μιλά η Εύα Σιμάτου και εξηγεί τους λόγους που αγάπησε την σειρά αλλά και αναφέρεται στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν βιώσει συνάδελφοί στο χώρο του θεάτρου τονίζοντας πώς είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για να δημιουργηθεί ένα υγιές περιβάλλον στους χώρους του πολιτισμού.

Η Χατζίδου ανατρέπει τα πάντα στη δίκη κατά του Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες. Ερχεται στο δικαστήριο για να καταθέσει στη δίκη κατά του Βόσκαρη λίγες ημέρες έπειτα από την σύλληψή της. Γνωρίζαμε όλοι πώς ήταν επί χρόνια καταζητούμενη έπειτα από την απόδραση της από τις φυλακές. Το δικαστήριο ούτως ή άλλως φύσει θέση είναι ένας ανατρεπτικός χώρος όπου συγκρούονται οι δυνάμεις του καλού και του κακού. Θα υπάρξουν διάφορες ανατροπές.

Μιλώντας στο 7μέρες TV εξηγεί με ποιες δυνάμεις θα συμμαχήσει. «Πρώτα και πάνω από όλα βάζει το δικό της το συμφέρον. Έχει πάρα πολλούς λόγους να καταθέσει υπέρ ή κατά τόσο του Βόσκαρη, όσο και της Ελένης. Επί της ουσίας κανένας από τους δύο δεν της έχει φερθεί όπως θα ήθελε. Νιώθει πικρία».

H Χατζίδου δε θα είναι με το μέρος της Ελένης.  Έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της.

Τονίζει ότι έχει πίκρα σε σχέση με την Ελένη. Είναι μία σχέση μίσους, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν παραδέχεται και πάρα πολλά χαρακτηριστικά της.

Παραδέχεται τον δυναμισμό της. Έχουν κοινά στοιχεία αναφορικά με το πώς διεκδικούν τα θέλω τους. Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού τους στη φυλακή είχαν την ίδια θέση, τόσο σε σχέση με το Βόσκαρη, όσο και με το δυναμικό τους.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024