Εκατοντάδες έφηβες μαθήτριες, οι οποίες είχαν απαχθεί την Παρασκευή από το οικοτροφείο τους στην πόλη Τζανγκίμπε, στη βορειοανατολική Νιγηρία, αφέθηκαν ελεύθερες το πρωί της Τρίτης και βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στις εγκαταστάσεις της πολιτειακής κυβέρνησης στη Ζαμφάρα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης δρ Μπέλο Ματαουάλε.
«Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω ότι τα κορίτσια αυτά αφέθηκαν ελεύθερα. Μόλις έφθασαν στην έδρα της κυβέρνησης και είναι καλά στην υγεία τους» δήλωσε ο αξιωματούχος σε δημοσιογράφο του πρακτορείου, που μπόρεσε να δει τις μαθήτριες.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.