Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση από τους «32» του Europa League, χάρη στη νίκη του με 4-2 στο «Καραϊσκάκης» επί της Αϊντχόφεν.
Ένα προβάδισμα που αναγνώρισε ο ολλανδικός Τύπος, εξαιτίας της απόδοσης του πρωταθλητή Ελλάδας και της κακής αμυντικής λειτουργίας της ολλανδικής ομάδας.
Σε αυτούς τους δύο τομείς εστίασαν μεγάλες ολλανδικές ιστοσελίδες στις επόμενες ώρες μετά την αναμέτρηση στο Φάληρο.
Έτσι υποδέχτηκε ο ολλανδικός Τύπος την ήττα της Αϊντχόφεν στο «Καραϊσκάκης»:
De Telegraaf
«Η μοίρα της Αϊντχόφεν στη ρεβάνς εξαρτάται από την επίθεση»
Eindhoven Dagblad
«H Αϊντχόφεν την πάτησε στην Ελλάδα και έχει σοβαρά προβλήματα στο Europa League»
RTL nieuws
«Η Αϊντχόφεν χάνει μετά από πανδαισία τερμάτων του Ολυμπιακού»
Ajax show time
«Η Αϊντχόφεν έχασε στην Αθήνα και πρέπει να παλέψει πολύ στην έδρα της»
Voetbalprimeur
«Η Αϊντχόφεν έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην Ολλανδία μετά την αδύναμη άμυνα της στον Πειραιά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο εξτρέμ της Γιουβέντους, Φρανσίσκο Κονσεϊσάο σχολίασε δημοσιεύματα ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ για να διαδεχθεί τον Αιγύπτιο
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.