Μετά τα τρία κρούσματα στο «Πρωινό» ακόμα ένα κρούσμα κοροναϊού φέρνει καινούργια αναβολή στο «YFSF».
Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί η πρώτη αναβολή της πρεμιέρας που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ανέφερε πως η εκπομπή θα ξεκινήσει τελικά στις 21 Φεβρουαρίου.
Τώρα όμως ένα νέο κρούσμα τινάζει ξανά στον αέρα την πρεμιέρα.
Ακούγεται μάλιστα πως το τελευταίο κρούσμα είναι άνθρωπος της παραγωγής του YFSF και αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία, καθώς ο ίδιος είχε έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο στην πρόβα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.