Ο Ολυμπιακός αποκτά από την Μπαρτσελόνα το διεθνή βραζιλιάνο επιθετικό Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα.
«Ο Θεός με έφερε εδώ. Εκείνο το καλοκαίρι όλοι οι οιωνοί μού έλεγαν να έρθω στην Ελλάδα. Είχαν απόλυτο δίκιο» έλεγε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για τη μεταγραφή του.
Η μεταγραφή προκαλεί αίσθηση στους πάντες και το ντεμπούτο του προϊδεάζει για το τι θα επακολουθήσει.
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)