Θεσσαλονίκη : Δεν κατάφεραν να τον ληστέψουν αλλά τον έστειλαν… στο νοσοκομείο
Δύο άτομα αποπειράθηκαν να ληστέψουν 23χρονο, στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, και μπορεί να μην κατάφεραν ν’ αρπάξουν τίποτα αλλά τον έστειλαν… στο νοσοκομείο.
Δύο άτομα αποπειράθηκαν να ληστέψουν 23χρονο, στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, και μπορεί να μην κατάφεραν ν’ αρπάξουν τίποτα αλλά τον έστειλαν… στο νοσοκομείο.
Τράπηκαν σε φυγή
Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 19.00 χθες Τρίτη στην οδό Καζαντζάκη.
Οι δύο δράστες τραυμάτισαν τον νεαρό στην προσπάθειά τους να τον ληστέψουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα και τράπηκαν σε φυγή.
Κρατούσε μαχαίρι
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους κακοποιούς κρατούσε μαχαίρι.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας